Ladiesrun Rotterdam & Pink Ribbon

Ladiesrun Rotterdam, georganiseerd door Golazo, is een jaarlijks terugkerend loopevenement over drie afstanden (5, 7,5 en 10 kilometer). In 2017 gehouden op 11 juni. Ruim 11.5000 dames kwamen in actie tijdens de Pink Running Day 2017. Dankzij de inzet van al deze loopsters is er een bedrag van € 97.802,- opgehaald.
Lees het nieuwsbericht

Golazo
Bewegen is belangrijk voor de mens en de organisatie van de Ladiesrun Rotterdam vervult binnen dat uitgangspunt graag een maatschappelijke rol. Die bestaat uit mannen en vrouwen, jong en oud aan te zetten tot meer bewegen en gezonder leven. Er wordt continu nagedacht over nieuwe, aansprekende initiatieven en samenwerkingsvormen met partners om deze visie verder vorm te geven. Pink Ribbon is zo'n partner waarmee Golazo graag samenwerkt om het goede voorbeeld te geven, vandaar dat er een meerjarige samenwerking is aangegaan.

Deelneemsters aan de Ladiesrun Rotterdam kunnen bij inschrijving een bedrag doneren aan Pink Ribbon. Het ingezamelde bedrag is voor de volle 100% voor Pink Ribbon.
Op het Pink Ribbon actieplatform kun je als deelnemer je prestatie laten sponsoren.

In 2018 wordt de Ladiesrun Rotterdam gehouden op zondag 10 juni!

www.ladiesrunrotterdam.nl