MCD Supermarkten & Pink Ribbon

Ook in de borstkankermaand van 2019 komen de supermarkten van MCD en Boon's Markt in actie voor Pink Ribbon. In de winkels kunnen klanten hun statiegeldbon inleveren voor borstkankeronderzoek en er zijn roze producten in de aanbieding waarvan een deel van de prijs naar borstkankeronderzoek gaat. Ook verkopen zij de Pink Ribbon Armband.

In oktober 2018 kwamen de supermarkten MCD en Boon's Markt in actie voor Pink Ribbon. Er werd een statiegeldactie gehouden, er werden actieproducten verkocht waarvan een deel van de opbrengst naar Pink Ribbon gaat en er is een wandeling georganiseerd. Tijdens deze 2e editie van Altena Rond is er €72.300,- duizend euro opgehaald!

Boon Beheer B.V. is een organisatie, die supermarkten exploiteert en goederen levert aan derden. Dit kunnen supermarkt organisaties zijn, maar ook individuele ondernemers of bedrijven die goederen exporteren. Boon Beheer B.V. is een familiebedrijf, dat al 125 jaar bestaat en de wortels heeft in de Alblasserwaard en is aangesloten bij inkoopvereniging Superunie in Beesd. Het werkgebied is zuidwest Nederland. Boon Beheer B.V. werkt met twee eigen supermarktformules, te weten MCD supermarkten en Boon’s Markt.

MCD supermarkten hebben een vloeroppervlakte tot 1000 vierkante meter. Het zijn supermarkten, die midden in de samenleving staan en een hoog serviceniveau bieden aan de klanten. De winkels bieden de klanten een uitgebreid assortiment en wekelijks een folder vol aantrekkelijke aanbiedingen. Enkele malen per jaar wordt een leuke spaaractie gehouden. Hierbij gaat het om leuke of handige producten die de klanten kunnen sparen. Op het gebied van goede doelen probeert MCD ook zijn steentje bij te dragen.

Eind 2013 werd Boon’s Markt geïntroduceerd op de Nederlandse levensmiddelenmarkt. Dit zijn supermarkten met een vloeroppervlakte van meer dan 1000 vierkante meter. De eerste winkel werd geopend in Vlaardingen. De Boon’s Markten proberen betrokken te zijn bij de bewoners van de vestigingsplaats en kunnen dit doen door onder andere lokale activiteiten te sponsoren en goede doelen te ondersteunen. Vandaar dat Boon’s Markt ook graag de Pink Ribbon actie ondersteunt.

Willem Boon, commercieel directeur van Boon Beheer B.V., draagt Pink Ribbon een warm hart toe.

Willemijn van de Berg, relatiemanager Pink Ribbon en Willem Boon, commercieel directeur van Boon B.V., met de cheque van de opbrengst van de diverse winkelacties en de armband verkoop van 2019.

We zijn verheugd te kunnen melden dat Gertjan Rouvoet (en team) van MCD Boon volgend jaar weer een editie van Altena Rond gaan organiseren. Deze wandeltocht zal plaatsvinden op 3 oktober.