MCD Supermarkten & Pink Ribbon

Ook in de borstkankermaand van 2022 komt MCD Supermarkten weer in actie in hun winkels (MCD en Boon). 
In de winkels kunnen klanten hun statiegeldbon inleveren voor borstkankeronderzoek, bij de kassa is er ook een (extra) mogelijkheid om een donatie te doen. Als klant kun je aangeven een euro te doneren aan Pink Ribbon, waarop de kassamedewerker een kassakaart scant waardoor deze donatie zichtbaar wordt op de kassabon. Iedere week is er een 'roze koopje' waarvan een gedeelte van de prijs naar Pink Ribbon gaat. En de winkels verkopen de Pink Ribbon Armband. 

We zijn blij dat MCD ons ook dit jaar weer op deze manier steunt.

Boon Beheer B.V. is een organisatie, die supermarkten exploiteert en goederen levert aan derden. Dit kunnen supermarkt organisaties zijn, maar ook individuele ondernemers of bedrijven die goederen exporteren. Boon Beheer B.V. is een familiebedrijf, dat al 125 jaar bestaat en de wortels heeft in de Alblasserwaard en is aangesloten bij inkoopvereniging Superunie in Beesd. Het werkgebied is zuidwest Nederland. Boon Beheer B.V. werkt met twee eigen supermarktformules, te weten MCD supermarkten en Boon’s Markt. Willem Boon, commercieel directeur van Boon Beheer B.V., draagt Pink Ribbon een warm hart toe.

Indira Balgobind (brand manager Pink Ribbon) en Benjamin Boon (Manager Business Intelligence & New Business Development · Boon Food Group B.V.) met de cheque van de opbrengst van de diverse winkelacties en de armband verkoop van 2021.