Steel Blue & Pink Ribbon

Steel Blue, producent van premium veiligheidsschoenen, steunt Pink Ribbon met de verkoop van de Steel Blue Southern Cross Ladies Pink aan bedrijven en particulieren. Steel Blue doneert voor elk verkocht paar Southern Cross Ladies Pink € 8,- aan Pink Ribbon voor onderzoek naar genezing en ondersteuning van vrouwen met borstkanker. Steel Blue doneert drie jaar lang minimaal € 10.000 per jaar.

Steel Blue steunt al sinds 2007 onderzoek op het gebied van borstkanker. In Australië heeft Steel Blue al ruim € 800.000 gedoneerd aan Breast Cancer Care Western Australia.

Flavio de Haas, Directeur Steel Blue Europa (EMEA) BV: "Steel Blue steunt in Australië al sinds 2007 onderzoek op het gebied van borstkanker. Naast dat ons bedrijf diverse maatschappelijke initiatieven in de wereld ondersteunt, staat Pink Ribbon ook persoonlijk heel dicht bij mij als vader van vier dochters.
Steel Blue Europa is zeer gemotiveerd om in de komende jaren op zijn minst een gelijkwaardige donatie als in Australië is behaald te doneren aan Pink Ribbon."

www.steelblue.com

Lees op ons blog het verhaal van Marlo de Kat, communicatieadviseur Metro en Tram bij de Gemeente Amsterdam, die symbolisch het eerste paar veiligheidsschoenen in ontvangst nam.