Scholen in actie voor Pink Ribbon

Met regelmaat komen scholen in actie voor Pink Ribbon. Daar zijn wij de leerlingen en docenten erg dankbaar voor! Wil jij met jouw school ook in actie komen? We helpen je graag met een aantal tips om jouw actie te laten slagen.

Spreekbeurt & werkstuk
In Nederland krijgt 1 op de 7 vrouwen borstkanker. Het kan een heftig onderwerp zijn om over te praten. Wil je een spreekbeurt houden over Pink Ribbon en/of over borstkanker? Op deze site vind je veel informatie over de ziekte en over het werk dat wij doen. Bijvoorbeeld informatie over cijfers en feiten, risicofactoren en symptomen van borstkanker. Wil je weten welke onderzoeken wij financieren? Ga dan naar de onderzoeksmodule. In ons jaarverslag lees je nog veel meer informatie over Pink Ribbon.
We hebben geen folders met informatie over borstkanker. Alle informatie staat op onze website. Voor nog meer informatie over borstkanker kun je ook kijken op www.borstkanker.nl.
Op www.kankerspoken.nl vind je ook veel informatie over kanker. Deze website is speciaal voor kinderen en jongeren gemaakt. Je vindt er per leeftijdscategorie helder uitgelegde en duidelijke informatie over (borst)kanker en wat daar allemaal bij komt kijken.

Product ontwikkelen voor Pink Ribbon
Veel studenten krijgen de opdracht om een nieuw product te ontwikkelen en op de markt brengen. Soms is het mogelijk om een goed doel te koppelen aan deze opdracht. Wil je een product op de markt brengen voor Pink Ribbon? Lees dan eerst de richtlijnen door. Daarna kun je je aanmelden. Wanneer we je actie hebben goedgekeurd kun je aan de slag met de verkoop van de producten.

Een sponsoractie
Wil je een sponsorloop organiseren? Voor dit soort acties kun je terecht op de actiesite. Plaats hier jouw actie voor Pink Ribbon en vraag familie, vrienden en andere bekenden om je te sponsoren.

Evenement voor Pink Ribbon
Vaak worden er evenementen georganiseerd voor Pink Ribbon. Daar zijn we erg blij mee. We doen dan ook ons best om zoveel mogelijk evenementen te ondersteunen. Wil je een evenement organiseren? Op ons actieplatform kun je er meer over lezen.

nieuw window