Speel mee met de VriendenLoterij en steun Pink Ribbon

Sinds 2009 ontvangt Pink Ribbon jaarlijks een bijdrage van de VriendenLoterij. Met de bijdrage hebben we al verschillende onderzoeken en projecten kunnen financieren. Vriendenloterij logo

Steun borstkankeronderzoek en speel mee voor Pink Ribbon

Door voor Pink Ribbon mee te spelen met de VriendenLoterij maak je zelf kans op mooie (geld)prijzen én steun je onderzoek en projecten op het gebied van borstkanker. Want tenminste 40% van de lotprijs komt ten goede aan borstkankeronderzoek. Iedere trekking maken deelnemers kans op ruim honderdduizend prachtige prijzen. Wat dacht je van een Volkswagen Polo, € 10.000,-, een grote geldprijs, fantastische vakanties of vele andere mooie keuzeprijzen?
Opzeggen kan op elk gewenst moment.

Speel mee & koop een lot!

Een lot kost € 14,- per trekking. Er zijn 14 trekkingen per jaar. Op vriendenLoterij.nl/speluitleg lees je meer informatie. Speel bewust 18+.

Op onze partnerpagina lees je uitgebreide informatie over de samenwerking met de VriendenLoterij en vind je informatie over de onderzoeken die we dankzij de bijdrage van de deelnemers hebben kunnen financieren.

Bijdrage VriendenLoterij 2019
Dankzij de deelnemers van de VriendenLoterij ontvingen we op het Goed Geld Gala van 6 februari 2020 de prachtige cheque met een waarde van €705.973,-.
Deze bijdrage is mogelijk gemaakt door de deelnemers die in 2019 hebben meegespeeld.

Roy Beusker Fotografie

Meer informatie?

Kijk op www.vriendenloterij.nl.
Of volg de VriendenLoterij op social media: