Speel mee met de VriendenLoterij en steun Pink Ribbon

Sinds 2009 ontvangt Pink Ribbon een bijdrage van de VriendenLoterij. Met de bijdrage hebben we al verschillende onderzoeken en projecten kunnen financieren. Vriendenloterij logo

De VriendenLoterij steunt maatschappelijke initiatieven die mensen met onvoldoende middelen of mogelijkheden een steuntje in de rug geven, zodat zij voluit mee kunnen doen in de samenleving en een volwaardig leven kunnen leiden. Ook steunt zij mensen in hun ambitie om een bijdrage aan de maatschappij te leveren. Loterijdeelnemers hebben de mogelijkheid om voor een zelfgekozen goed doel mee te spelen. Inmiddels speelt bijna een half miljoen Nederlanders mee voor 48 goede doelen en ruim 3.200 clubs en verenigingen in Nederland. Sinds 1998 is ruim een half miljard euro aan goede doelen geschonken.

Speel mee met de VriendenLoterij voor Pink Ribbon

Door voor Pink Ribbon mee te spelen met de VriendenLoterij maak je zelf kans op mooie (geld)prijzen én steun je onderzoek en projecten op het gebied van borstkanker. Want de helft van de lotprijs komt ten goede aan borstkankeronderzoek. Iedere trekking maken deelnemers kans op ruim honderdduizend prachtige prijzen. Wat dacht je van een Volkswagen Polo én € 10.000,- (indien je meespeelt met de Jackpotbonus), een grote geldprijs, fantastische vakanties of vele andere mooie keuzeprijzen?

Speel mee en koop een lot!

Vanaf januari 2019 kost een lot € 13,75 per trekking. Er zijn 14 trekkingen per jaar.
Op vriendenLoterij.nl/speluitleg vind je meer informatie.

Dankzij de deelnemers van de VriendenLoterij ontvingen we op het Goed Geld Gala van 11 februari 2019 de prachtige cheque met een waarde van €745.744,-. Deze bijdrage is mogelijk gemaakt door de deelnemers die in 2018 hebben meegespeeld. 

Cheque VriendenLoterij deelnemers 2018V.l.n.r: Irene Moors (ambassadeur VriendenLoterij), Neeltje Meijs (redacteur Pink Ribbon), Indira Balgobind (Brandmanager Pink Ribbon) en Jan Willem Förch (Manager Werving)
Foto: Roy Beusker Fotografie

Meer informatie?

Kijk op www.vriendenloterij.nl.

Of volg de VriendenLoterij op social media:
Facebook
Twitter