Pink Ribbon Omarmband 

De nieuwe Pink Ribbon Armband is hét symbool om mensen met borstkanker te steunen. De twee met elkaar verweven hartjes aan de Pink Ribbon Armband 2022 staan symbool voor zelfcompassie en de steun die we aan vrouwen met borstkanker willen geven. We noemen de Pink Ribbon Armband dan ook dit jaar de Pink Ribbon Omarmband.

Als je nu de Pink Ribbon Armband bestelt, heb je de armband begin oktober in huis.

Koop de Omarmband

Borstkankermaand oktober

In de oktober borstkankermaand is de armband te koop bij: bol.com, Bruna, CASA, DA, Hunkemöller, Jumbo en Norah.

En uiteraard ook in de Pink Ribbon webshop. 


Hoe houd je de Pink Ribbon Armband mooi?

De manier waarop je omgaat met jouw armband is van invloed op de levensduur. De meeste sieraden blijven mooier wanneer je ze niet draagt bij zwemmen en douchen. Heb je een gecombineerde Armband, dan kan het zomaar zijn dat er een reactie plaatsvindt tussen de verschillende materialen wanneer deze materialen bijvoorbeeld in contact komen met schoonmaakmiddelen of parfum. Er kan dan verkleuring optreden. Doe geen sieraden om direct na het gebruik van parfum, crème of make-up op de plek van het sieraad. Wacht liever even een half uurtje om te voorkomen dat deze middelen jouw Armband laten verkleuren of uitdrogen.

De bedel van de Pink Ribbon Armband is gemaakt van alloy. Dat is een mengeling van materialen en is te vergelijken met stainless steel. Er zit dus ook nikkel in de armband verwerkt.