Steun vrouwen met borstkanker

Koop de Pink Ribbon Armband 

Bestel 'm nu & steun vrouwen met borstkanker. 

Over het ontwerp
De Pink Ribbon Armband 2020 is ontworpen door Pascal van de Bunte van PScallme. In het ontwerp is een liefdevolle bloem verwerkt, afgeleid van Allamandabloem. De sluiting is verschuifbaar, waardoor de armband heel gemakkelijk in de juiste maat kan worden versteld. Ontwerpster Pascal van de Bunte van PScallme sieraden: "De bloem wordt verbonden door twee roze ribbons, dit staat symbool voor naastenliefde en samenwerking. Kanker heb je niet alleen. Kanker heb je samen met je naasten. En samen staan we sterker! Ik draag de Pink Ribbon Armband 2020 met trots. Ik hoop dat heel veel mensen dat ook gaan doen.”

De Pink Ribbon Armband kost €9,99 en per verkocht exemplaar wordt er €4,26 gedoneerd aan borstkankeronderzoek.

Koop de Pink Ribbon Armband


Borstkankermaand 

De Pink Ribbon Armband 2020 is vanaf eind september tot en met eind december 2020 verkrijgbaar bij: 


De armband wordt ook verkocht bij: AKO, DEEN Supermarkten, MCD & Boon supermarkten, The Read Shop, Primera, Pscallme.nl en bij een groot aantal vestigingen van MOOI Parfumerie en Care & Beauty drogist. 


Hoe houd je je Pink Ribbon Armband mooi? 

De Pink Ribbon Armband 2020 is een plated sieraad. Dat betekent dat het gemaakt is van metaal met een dun laagje goud er omheen. Vanwege dit dunne laagje, is het van belang om extra voorzichtig met je sieraad om te gaan om zo de levensduur te verlengen. Hoe doe je dat?

  • Pas op met chemische producten: draag je sieraden niet als je schoonmaakt of bijvoorbeeld de ramen zeemt
  • Pas op met parfum en cosmetica: spray parfum niet direct op je sieraad en liever ook niet op de huid die in aanraking komt met het sieraad. Kijk ook uit met haarlak. 
  • Draag ze niet met sporten of zwemmen: zweet, zeewater en chloor kunnen een negatief effect hebben op je sieraden. Heb je je sieraad per ongeluk een keer omgehouden met zwemmen of sporten? Spoel het dan daarna goed af met water en maak het daarna goed droog.
  • Draag het niet bij intensief werk: bijvoorbeeld verhuizen of werkzaamheden in de tuin. Zo voorkom je onnodige beschadigingen en krasjes op je sieraden.
  • Berg ze netjes op als je ze niet draagt. Zorg dat je sieraden elkaar niet kunnen beschadigen, door ze apart te bewaren, als je ze een tijdje niet draagt.