Hoe kun je nog meer doneren?

*Sponsor een actie

Wil je zelf een actie opzetten? Dat kan op ons actieplatform acties.pinkribbon.nl. Daar vind je ook talloze acties die je kunt sponsoren met een donatie.

*Doneren per sms

Sms PINK naar 4333. Per sms doneer je € 3,-. Dit is een vastgesteld bedrag. Uiteraard kun je wel zo vaak sms'en als je wilt. Je ontvangt 1 bedankbericht.

Bij GeefMobiel wordt gemiddeld 87% van de donatie uitgekeerd. De totale transactiekosten zijn opgebouwd uit kosten voor de verwerking door de mobiele operator en administratieve kosten voor de verwerking van de sms-donatie. Pink Ribbon ontvangt gemiddeld € 2,61 per sms.

*Speel mee met de VriendenLoterij

Door voor Pink Ribbon mee te spelen met de VriendenLoterij maak je zelf kans op mooie (geld)prijzen én steun je onderzoek en projecten op het gebied van borstkanker. Want de helft van de lotprijs komt ten goede aan borstkankeronderzoek. Speel mee met de VriendenLoterij voor Pink Ribbon.

*Online collecteren

Pink Ribbon heeft geen deur-tot-deurcollecte, wel kun je online voor ons collecteren. Maak een online collectebus aan via: pinkribbon.digicollect.nl en je kunt meteen beginnen. Stuur de link door naar je familie, vrienden en kennissen en vraag hen om een donatie.

*Doneer je Kruidvat-spaarpunten

Met een Kruidvat-voordeelkaart kun je spaarpunten sparen. Deze punten kun je ook doneren aan Pink Ribbon. 200 punten = een donatie van € 1,-, 500 punten = € 2,50 en 1000 punten heeft een donatiewaarde van € 5,-.
Op www.kruidvat.nl/pinkribbon lees je hoe je dat kunt doen.