Hoe kun je nog meer doneren?

Word donateur

In Nederland krijgt 1 op de 7 vrouwen de diagnose borstkanker. Ondanks dat de overlevingskansen de afgelopen decennia aanzienlijk zijn gestegen, sterven er ieder jaar meer dan 3.000 mensen aan de ziekte. En, als je de ziekte overleeft zijn er vele langetermijneffecten die invloed hebben op je leven.
Daarom is meer onderzoek naar de ziekte nog steeds hard nodig. Met elke donatie maken we o.a. onderzoek naar nieuwe behandelingen mogelijk.
Doneer voor meer onderzoek

Organiseer een actie!

Wil je zelf een actie opzetten? Dat kan op ons actieplatform. Weet je al wat je wilt doen? Hardlopen, wandelen, fietsen of paardrijden? Kies je segment en kom in actie! Je kunt er ook voor kiezen om met je bedrijf in actie te komen! Ook als je bijvoorbeeld een donatie wil doen ter gelegenheid van een verjaardag, jubileum of een overlijden kun je op het actieplatform terecht.
Je vindt er ook talloze inspirerende acties die je kunt sponsoren met een donatie.
Ik kom in actie

Donateurs werving op straat en huis aan huis

Het direct aanspreken van mensen op straat of aan de deur is belangrijk om donateurs te werven. Enthousiaste jongens en meiden gaan de straat op om donateurs te werven. Het werven gebeurt op werkdagen tot 21.00 uur, op zaterdag tot 20.00 uur en op zondag alleen in geopende winkelcentra. Verder is Pink Ribbon ook regelmatig te vinden op diverse evenementen, zoals bijvoorbeeld de Huishoud Beurs.
Bekijk de straatwervingsplanning voor donateurs van deze week. 
Mocht er een plaats ontbreken in een van de planningen laat het ons dan weten via 0900 - 202 00 41 (gratis, ma-vrij 9.00–17.00 uur). Let op: het gaat hier om reserveringen en niet om planningen die definitief worden uitgevoerd.

Hoe kan ik de straatwervers herkennen?
• Ze hebben altijd een jas aan met het logo van Pink Ribbon
• Ze vragen niet om geld. Ze vragen of je een formulier wil invullen voor een machtiging
• Soms hebben de teams een iPad bij zich, waarmee de gegevens worden vastgelegd

Speel mee met de VriendenLoterij

Door voor Pink Ribbon mee te spelen met de VriendenLoterij maak je zelf kans op mooie (geld)prijzen én steun je onderzoek en projecten op het gebied van borstkanker. Want de helft van de lotprijs komt ten goede aan borstkankeronderzoek. Speel mee met de VriendenLoterij voor Pink Ribbon.

Online collecteren met Digicollect

Wil jij online collecteren voor Pink Ribbon? Maak een digitale collectebus aan via: pinkribbon.digicollect.nl en je kunt meteen beginnen. Stuur de link door naar je familie, vrienden en kennissen en vraag hen om een donatie. Digicollect is een platform van Kentaa.

Doneren per sms

Sms PINK naar 4333. Per sms doneer je € 3,-. Dit is een vastgesteld bedrag. Uiteraard kun je wel zo vaak sms'en als je wilt. Je ontvangt 1 bedankbericht.
Bij GeefMobiel wordt gemiddeld 87% van de donatie uitgekeerd. De totale transactiekosten zijn opgebouwd uit kosten voor de verwerking door de mobiele operator en administratieve kosten voor de verwerking van de sms-donatie. Pink Ribbon ontvangt gemiddeld € 2,61 per sms.

Voor vragen kun je contact opnemen met: info@pinkribbon.nl.