Hoe kun je nog meer doneren?

*Sponsor een actie

Wil je zelf een actie opzetten? Dat kan op ons actieplatform . Weet je al wat je wilt doen? Hardlopen, wandelen, wielrennen, paardrijden of iets anders? Kies je segment en kom in actie!
Je vindt er ook talloze inspirerende acties die je kunt sponsoren met een donatie.

*Doneren per sms

Sms PINK naar 4333. Per sms doneer je € 3,-. Dit is een vastgesteld bedrag. Uiteraard kun je wel zo vaak sms'en als je wilt. Je ontvangt 1 bedankbericht.
Bij GeefMobiel wordt gemiddeld 87% van de donatie uitgekeerd. De totale transactiekosten zijn opgebouwd uit kosten voor de verwerking door de mobiele operator en administratieve kosten voor de verwerking van de sms-donatie. Pink Ribbon ontvangt gemiddeld € 2,61 per sms.

*Speel mee met de VriendenLoterij

Door voor Pink Ribbon mee te spelen met de VriendenLoterij maak je zelf kans op mooie (geld)prijzen én steun je onderzoek en projecten op het gebied van borstkanker. Want de helft van de lotprijs komt ten goede aan borstkankeronderzoek. Speel mee met de VriendenLoterij voor Pink Ribbon.

*Online collecteren met Digicollect

Wil jij online collecteren voor Pink Ribbon? Maak een digitale collectebus aan via: pinkribbon.digicollect.nl en je kunt meteen beginnen. Stuur de link door naar je familie, vrienden en kennissen en vraag hen om een donatie. Digicollect is een platform van Kentaa.

* Donateurs werving op straat en huis aan huis

In diverse steden, dorpen en stadscentra zijn teams actief die langs de deuren gaan om donateurs te werven voor Pink Ribbon. Ook kunnen deze teams in stads- en winkelcentra aanwezig zijn. Het werven gebeurt op werkdagen tot 21.00 uur, op zaterdag tot 20.00 uur en op zondag alleen in geopende winkelcentra. De teams dragen Pink Ribbon-kleding en kunnen zich altijd legitimeren door middel van de badge die zij bij zich dragen. Bekijk hier de planning.
Ook kun je telefonisch benaderd worden met de vraag of je donateur van Pink Ribbon wil worden. Pink Ribbon werkt volgens alle wettelijke bepalingen, zoals het ‘Bel-Me-Niet-Register’.

Voor vragen over deze acties kun je contact opnemen met: info@pinkribbon.nl.