Hoe kun je nog meer doneren?

Word donateur

In Nederland krijgt 1 op de 7 vrouwen de diagnose borstkanker. Ondanks dat de overlevingskansen de afgelopen decennia aanzienlijk zijn gestegen, sterven er ieder jaar meer dan 3.000 mensen aan de ziekte. En, als je de ziekte overleeft zijn er vele langetermijneffecten die invloed hebben op je leven.
Daarom is meer onderzoek naar de ziekte nog steeds hard nodig. Met elke donatie maken we o.a. onderzoek naar nieuwe behandelingen mogelijk.
Doneer voor meer onderzoek

Online collecteren met Digicollect

Wil jij online collecteren voor Pink Ribbon? Maak een digitale collectebus aan via: pinkribbon.digicollect.nl en je kunt meteen beginnen. Stuur de link door naar je familie, vrienden en kennissen en vraag hen om een donatie. Digicollect is een platform van Kentaa.

Word een High Tea Hero

Organiseer voor jouw vriendinnen een high tea waarmee je bijdraagt aan borstkankeronderzoek. Vraag je gasten om een bijdrage en heb met elkaar een leuke en lekkere middag. Lees meer op de actiesite. 

Organiseer een actie!

Wil je zelf een actie opzetten? Dat kan op ons actieplatform. Weet je al wat je wilt doen? Hardlopen, wandelen, fietsen of paardrijden? Kies je segment en kom in actie! Je kunt er ook voor kiezen om met je bedrijf in actie te komen! Ook als je bijvoorbeeld een donatie wil doen ter gelegenheid van een verjaardag, jubileum of een overlijden kun je op het actieplatform terecht.
Je vindt er ook talloze inspirerende acties die je kunt sponsoren met een donatie.
Ik kom in actie

Speel mee met de VriendenLoterij

Door voor Pink Ribbon mee te spelen met de VriendenLoterij maak je zelf kans op mooie (geld)prijzen én steun je onderzoek en projecten op het gebied van borstkanker. Want een gedeelte van de lotprijs komt ten goede aan borstkankeronderzoek. Speel mee met de VriendenLoterij voor Pink Ribbon.

Wil je in actie komen en heb je vragen? Mail dan naar acties@pinkribbon.nl. Voor andere vragen kun je mailen naar info@pinkribbon.nl.